Hva er nullutslips bygninger?

nullutslips hjem

Nullenergi bygninger kan også bli referert til som null netto energibygg, og de forbruker ingen netto energi, ved at de produserer den samme mengden energi som de forbruker. Dette betyr at den totale energimengden som blir anvendt årlig er lik den samme eller nær den samme, mengde av energi som er generert på stedet.

Disse bygningene kommer i en rekke utførelser. Arkitektoniske stiler for slike strukturer kjøre gamut. Hva er karakteristisk for disse bygningene er at de er laget for å kjøre på samme mengde energi som er produsert ved eiendommen som de er bygget på.

Hvordan er de designet?

nullutslips hjem design

Formelen for beregning komplett kilde energi, så vel som dens eksportert og importert energi, det multiplikasjon av alle energityper ved det riktige stedet å kildekonverterings multiplikatorer. Med disse bygningene, fornybar energi betalt av bygningen ledelse tilsvarer mengden av penger som et energiselskap kostnader for energi til den strukturen. Alt balanserer ut eller nesten balanserer ut. I tillegg vil utslipp fra bygningen bli motvirket av Zebs (null energi bygninger).

Disse bygningen blir stadig mer populært med god grunn. Mens de krever spesialiserte design og konstruksjon, er noen ekstra kostnader som påløper under konstruksjon og bygging generelt tjent inn på grunn av energisparing. I tillegg, disse strukturene er øko-vennlig. De ikke bruker energi som genereres ikke på stedet, slik at de ikke legger en byrde på ressurser. Av denne grunn, de er fremtidens bygg, og mange av dem er allerede står i dag. I fremtiden vil det bli flere av dem, og det er gode nyheter for alle.

Generelt, vil nullutslippsbygninger forbruke tre fjerdedeler av energien i typiske bygninger. Denne drastiske energibesparelser er veldig positivt. Bygninger krever så mange energiressurser, og de gjør representerer en betydelig belastning på lokale eller importerte energiressurser. De trenger energi for lys, varme og en rekke andre systemer og komponenter, inkludert datamaskiner og apparater.

Når du tenker på energibehovet til en typisk bygning, vil du snart innse at å kutte energibehovet med sytti prosent er en stor prestasjon. Av denne grunn, de som designe og bygge disse strukturene, og de som betaler for sin design og konstruksjon, er å være commended.

Nå som du vet mer om nullutslippsbygninger, har du lært om de fleste miljøvennlige bygninger i verden. I fremtiden kan disse typer bygninger blir enda mer imponerende når det gjelder deres energisparing.

Hva er nullutslips bygninger?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *